Herkese Açık Vizyon Filmler ve Yanlızca Özel Üyelere Açık 700'ün Üstünde Vip Filmlerden Seçmeler

+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Foruma Konu Açma (Resimli Anlatım)

Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    558
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Foruma Konu Açma (Resimli Anlatım)

sevgili barbarus66.com degerli üyeleri foruma konu açmak nasıl oluyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim bu gibi durumlarda kalmamak için ilk önce burdan başlaya bilirsiniz

yapmanıs gereken ilk önce hangi bölüme konu açmak istiyorsanız o bölümün altında bulunan YENİ KONU butonuna basmanız..
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ilk adımı atmış bulunuyorsunuz tebrikler şimdi nelere dikkat ediceğimize bakalım aşagıdaki resimde bulunan sırasıyla yazılı rakamları inceleyin

1. buraya konu başlığını yazıcaz(eğer film konusu açıyorsak başlığa (filmmin ismini(yabancı adı)yapım yılı|formatı|hangi dilde yayınlarsanız o yazılacak ÖRNEK
    Şeytanla Yolculuk (Ride With the Devil) 1999 / DVDRip XviD / AC3 / TR Dublaj
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2.bu buton yazılarımızın kalın görünmesini saglıyor isteyen kullana bilir isteyen kullanmaz..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3.Bu buton resim ekleme yani [İMG] eklememize yarıyor buna basıp .imageshack. gibi siteden alınan linki koymak için bizim kendi resim serverda bu yok direk kopyalayıp yapıştırıyoruzwww.ressim.net
    4. yeni İMDB linkimiz harika bir buton KUAZA nın yeni süprizi bize buna imdb nin sonundaki http://www.imdb.com/title/tt0134154/ kırmızıyla yazılan rakamı kopyalayın imdb butonuna basıp yapıştırın. BÖYLE GÖZÜKÜR
    5. Bu Buton linklerimizi rapid yada her hangi bir upload sitesine yüklenen linkleri CODE içinde vermemizi sağlar..ÖRNEK
    Kod:
    link link
    link link

6. Bu buton [hide] yani paylaşım yapılan linklerin gizlenmesi için bunu kullanırsak konunuza mesaj yazmadan yada teşekkür etmeden kimse linklerinizi göremez(Biz Hariç)Kullanmakta fayda var misafir olarak siteyi dolaşan lar linklerinizi alıp gitmesini birazda olsa önlemiş olur..
    7. gelelim en son butona bu CENTER yani açılan konuyu ortada gösterir göze hoş gelir kullanın ne zaman kullanıcaz konumuzu her şeyiyle hazırladıktan son yeni konu aç butonuna basmadan önce konuyu CTRL+A konbinasyonunu kullanarak kopyalayıp 7.NUMARALI BUTONA BASIN sonra konumuz mükemmel bir şekilde açılır...
    Sabrınıza hayran kaldım demek istekli birisiniz şimdi aşağıda resimde yukarda yazılı olanları tam göreceksiniz..

Hepinize teşekkürler yavaş yavaş her şeyi ögrenirsiniz
    Konu Вч Єқмєқς¡™ tarafından (09-30-2009 Saat 11:35 AM ) değiştirilmiştir.

Вч Єқмєқς¡™

barbarus66 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. barbarus66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    111
    Tecrübe Puanı
    10

Güzel olmuş kanka ellerin dert görmesin

kuaza isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. kuaza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    106
    Tecrübe Puanı
    10

super anlatim usta +rep ) ayrica imdb linklerini eklerken sadece sayilari alsanizda olur. ornek:

PHP- Kodu:
    [imdb]0093428[/imdb

Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    558
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı kuaza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    super anlatim usta +rep ) ayrica imdb linklerini eklerken sadece sayilari alsanizda olur. ornek:

PHP- Kodu:
    [imdb]0093428[/imdb
    Ben kopyalarken onuda içine alıyorum / bişi olmadı ama senin dedğin şekildede açtım oda oldu yani sonuç mükemmel bir eklenti yapmışsın teşekkürler kuaza sitenin kaliteliği bir kez daha ortaya çıktı bu şekilde

Вч Єқмєқς¡™

petek is an unknown quantity at this point petek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    3

eline sağlık
    Eğer Yürüdüğünüz Yolda Güçlük Ve Engel Yoksa, Bilin Ki O Yol Sizi Bir Yere Ulastırmaz...
    թεէεĸ
    lεկժﻨ ოօժ

Acemi Sebastian is on a distinguished road
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    1

Faydalı bir konu olmuş.Teşekkürler Emeğin için

Uzaklastirildi berkan21 is on a distinguished road
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    0

film çok güzel

нครคภ will become famous soon enough нครคภ will become famous soon enough нครคภ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    219
    Tecrübe Puanı
    7

Alıntı berkan21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    film çok güzel

dostum film derken
    Çılgınım Ama APTAL Deilim... !!!!

Uzman Çavuş 00_aware_00 is on a distinguished road
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    2

tşk daha önce seyretmiştim ama indirip tekrar seyredecegim

xxfreemanxx34 is on a distinguished road xxfreemanxx34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    2
    Tecrübe Puanı
    3

Alıntı 00_aware_00 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşk daha önce seyretmiştim ama indirip tekrar seyredecegim
    neyi seyredeceksin anlatırmısın

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)