Herkese Açık Vizyon Filmler ve Yanlızca Özel Üyelere Açık 700'ün Üstünde Vip Filmlerden Seçmeler

+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ressim.Net Sitesine Resim Yükleme Foruma Ekleme

Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    559
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Ressim.Net Sitesine Resim Yükleme Foruma Ekleme

Sayın arkadaşlar sitemizin kurucularından KUAZA ya ait olan www.ressim.net sitesinden foruma resim nasıl yüklenir konusunu en kolay nasıl resim yüklerim sorularınıza cevap vermesi için By_ekmekcitarafından hazırlanmıştır biraz reklam olsun.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Resim yükleyeceğimiz sitemizin adı zaten forumun üstünde bir barneri var orayada tıklasanız olur.
    www.ressim.net

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Daha sonra izleyeceğimiz yol aşagıda resimde anlatıldı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şimdi kopyaladığımız bu resim linkini ne yapmamız lazım heralde evde turşusunu kurmuyacaz paylaşalım bu resmi

Sonuç çok basit ve kullanışlı olan www.ressim.net adresinden resim nasıl yüklenip konuya nasıl eklenir öğrendik hadi paylaşıma
    Konu Вч Єқмєқς¡™ tarafından (10-01-2009 Saat 11:45 AM ) değiştirilmiştir.

Вч Єқмєқς¡™

2. The Following User Says Thank You to Вч Єқмєқς¡™ For This Useful Post:

kuaza (04-19-2010)

Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki has a brilliant future Aniki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    14
    Tecrübe Puanı
    10

elinize sağlık
    + repi vermeyen kahraman olamaz
    bir teşekkür etmeyen paylaşımcı olamaz !!!

kuaza isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. kuaza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    106
    Tecrübe Puanı
    10

ekmekci hocam, ellerine saglik, super anlatim olmus.. bunlari baska sitelerde de paylasabilirim, hem barbarus unda reklami olur

Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ has a brilliant future Вч Єқмєқς¡™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    559
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı kuaza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekmekci hocam, ellerine saglik, super anlatim olmus.. bunlari baska sitelerde de paylasabilirim, hem barbarus unda reklami olur

site senin sen ne istersen yap buna sevinirim elimden ne gelirse yardım ederim böyle konular hakkında

Вч Єқмєқς¡™

sametonur66 sametonur66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    306
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ߥ €KM€K¢Î Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

site senin sen ne istersen yap buna sevinirim elimden ne gelirse yardım ederim böyle konular hakkında
    abi sen mükemel ötesi bir insansın gerçekten biricik abicim :cool:

Acemi 1ruya is on a distinguished road
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    1

ben beceremedim bu resim sitesini üye olmaya çalışıyorum üye olmadan izin vermiyor sanırım resim yüklemeye ama üyelikte kabul etmiyor

kuaza isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. kuaza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    106
    Tecrübe Puanı
    10

Yok be ustad sizindir
    Alıntı 1ruya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben beceremedim bu resim sitesini üye olmaya çalışıyorum üye olmadan izin vermiyor sanırım resim yüklemeye ama üyelikte kabul etmiyor
    uye olmadan da resim yukleyebilirsiniz, oyle bir zorunluluk yok sitede..

Thanks
    559
    Tecrübe Puanı
    10

kuaza yeni düzenlememi yaptın sitede güncelleme oldu heralde
    şimdi yüklenen resmin en baştaki linkini kopyalayıp yapıştıryorum direk alıyor
    buarada bu siteye video yükleme yapamıyormuyuz yoksa senin yeni hdvideo sitesinemi yükliyelim

Вч Єқмєқς¡™

Thanks
    106
    Tecrübe Puanı
    10

kuaza yeni düzenlememi yaptın sitede güncelleme oldu heralde
    şimdi yüklenen resmin en baştaki linkini kopyalayıp yapıştıryorum direk alıyor
    buarada bu siteye video yükleme yapamıyormuyuz yoksa senin yeni hdvideo sitesinemi yükliyelim
    sistemde artik yuklenen resimler direk ana dizinden alinacak arkadaslar, eger sitemize saldiri olursa resimler yine goruntulenecek problem cikmayacak yani

ayrica siteye .flv - .mp4 formatlarinda video yukleyebilirsiniz

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)